Тефтелі з соусом
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати тефтелі з соусом з яловичого фаршу. Смачне і соковите м'ясне блюдо, яке відмінно підходить до будь-якого гарніру, будь то картопля, крупи або овочевий салат.
Готові тюфтельки подавайте, полив їх соусом. Можна також присипати блюдо дрібно нарубаної зеленню. Особеннно вдало такі тюфтельки поєднуються з кропом.
Це гаряче блюдо не займе у вас багато часу, але результатом ви точно залишитеся задоволені. Пробуйте на здоров'я!
- Яловичина - 400 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сухий батон - 1 скибочку
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Приправи - За смаком
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Для початку обмийте яловичину і злегка промокніть рушником. Наріжте м'ясо невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку, щоб отримати фарш. Посоліть м'ясо і додайте спеції за смаком.

Тепер сухий батон потрібно перетворити в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою качалки, блендера або кавомолки. Надішліть крихту в м'ясо і добре вимішайте фарш.

Сформуйте мокрими руками тюфтельки бажаного розміру і присипте їх борошном з усіх боків.

Розжарити масло в сковороді, обсмажте на ньому тефтелі протягом 7 хвилин. Потім Відведіть туди сметану і томатну пасту, видавіть часник. Гасіть ще 15 хвилин під кришкою.