Тефтелі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити тефтелі з помідорами. Блюдо виходить смачне і ситне, а за рахунок помідор, а не томатної пасти - ще й дивно соковите! Відмінно доповнить будь-який ваш гарнір!
Цей рецепт приготування тефтелей з помідорами мені дуже подобається. Я їх не обсмажую, зіткнення душ - так вони виходять дивно м'якими. Якщо ж любите більше рум'яної скоринки, можна їх попередньо обсмажити, або вже готові тефтелі разом з соусом відправити підрум'янитися в духовку.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Кнопка - 4 скибочки
- Молоко - 1/2 склянки
- Помідори у власному соку - 1 штука(1 банку)
- Спеції - За смаком

1. До фаршу додамо подрібнений і обсмажену цибулю. Далі хліб розмочимо в молоці і додамо цю суміш в фарш. Перемішаємо. Спеції - за смаком. Формуємо тефтелі вологими руками.

2. Томати перетираємо в пюре і разом з соком ставимо гаситися. Спеції - за смаком. Як закипить, - викладаємо в цю суміш тефтелі і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні, поки соус не загусне, а тефтелі не будуть готові.

3. От і все! Смачного!