Тефтелі в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі, приготовані в молочному соусі, виходять дуже ніжними, ситними і красивими. Блюдо прекрасно поєднується зі всілякими гарнірами, наприклад - з картоплею, рисом або гречкою.
Перед вами простий рецепт приготування тефтелей в молоці. Попередньо приготуйте на сковороді молочний соус, проваривши борошно, масло і молоко 10 хвилин. А далі просто дотримуйтесь моєму детальному рецептом, як приготувати тефтелі в молоці. І все у вас вийде!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Наречена - За смаком (кілька скибочок)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 30 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком

У м'ясний фарш додайте размягченную булку, подрібнену цибулю і приправу для фаршу. Перемішайте.

На розігріту сковороду висипаємо 1 ст.Л. Борошна, додаємо рослинне і вершкове масло, вливаємо склянку молока. Перемішуємо і варимо 10 хвилин.

Формуємо з фаршу тефтелі, викладаємо їх в молочний соус.

tusim 30 хвилин, перевертаючи. В кінці присипаємо подрібненою зеленню.

Смачного!