Тефтелі в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей в майонезі. Хочете щось приготувати без особливих зусиль, швидко і головне, щоб було ситно? Тоді цей рецепт вам стане в нагоді!
Для приготування тефтелей з майонезом використовуйте комбінований фарш: яловичина і свинина - відмінний варіант. Можна не морочитися і купити готовий. Для такої страви можна використовувати завжди то, чого залишилося трохи: залишився рис, останнім яйце. Якщо ви любите пожирніше - тоді, чим більше майонезу, тим краще. Але тоді блюдо буде калорійне.
Рецепт тефтелей з майонезом:
1. Фарш змішуємо з рисом.
2. Дрібно рубаємо часник, додаємо його в фарш, а також спеції. Все добре перемішуємо.
3. Додаємо у фарш яйце. Формуємо кульки - відправляємо їх на сковороду. Обсмажуємо в маслі.
4. Тепер викладаємо обсмажені кульки в будь-яку форму для запікання.
5. Готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо спеції.
6. Заливаємо соусом кульки (якщо тефтелі в повному обсязі покриваються, додайте води). Відправляємо в духовку на годину при температурі 180 градусів.
Готово! Тефтелі з майонезом можна подавати з будь-яким гарніром: картопля, каші, спагетті. При бажанні посипте їх свіжою зеленню або прикрасьте овочами. Смачного!
- М'ясний фарш - 500 грам
- Відварений рис - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - - За смаком
Рецепт тефтелей з майонезом:
1. Фарш змішуємо з рисом.
2. Дрібно рубаємо часник, додаємо його в фарш, а також спеції. Все добре перемішуємо.
3. Додаємо у фарш яйце. Формуємо кульки - відправляємо їх на сковороду. Обсмажуємо в маслі.
4. Тепер викладаємо обсмажені кульки в будь-яку форму для запікання.
5. Готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо спеції.
6. Заливаємо соусом кульки (якщо тефтелі в повному обсязі покриваються, додайте води). Відправляємо в духовку на годину при температурі 180 градусів.
Готово! Тефтелі з майонезом можна подавати з будь-яким гарніром: картопля, каші, спагетті. При бажанні посипте їх свіжою зеленню або прикрасьте овочами. Смачного!