Тефтелі в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей в фользі - готуємо оригінальну страву для любителів ситної і смачної їжі. Готувати тефтелі в фользі дуже просто і зручно - рекомендую спробувати.
Цю страву можна легко приготувати і в духовці, і за допомогою мангала, і на багатті (заздалегідь приготував м'ясні кульки). Можна використовувати будь-які овочі, які вам подобаються. Головне, не забути покласти часничок і цибулю - вони додадуть чудовий аромат тефтелі. Для приготування тефтелей в фользі візьміть фольгу товстіший, а також листи пергаменту (продукти тоді не пристане до фользі). А так, в цілому, рецепт тефтелей в фользі гранично простий, навряд чи у кого-то він викличе труднощі. Хай щастить!
- Фарш із яловичини - 700 грам
- Відварений рис - 1/2 склянки
- Картопля - 5 штук
- Велика цибулина - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Нарізані печериці - 1 Склянка
- Вершкове масло - 70 грам
- Соус барбекю - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сушений розмарин - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Картоплю і моркву помийте і почистіть. Картопля наріжте часточками або кубиками, головне не товсто, щоб приготувався. Морква теж наріжте часточками. Розподіліть всі інгредієнти окремо.

Дрібно порубати цибулю, измельчитечасник і додайте у фарш разом з рисом. Добре посоліть і поперчіть, потім сформуйте кульки.

Тепер змішайте розмарин з маслом. Викладаємо інгредієнти на пергамент (пергамент розкладіть на фользі). За три кульки на порцію.

Збризгуємо соусом барбекю і ще раз солимо. Тепер акуратно загортаємо.

Відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-25 хвилин. Якщо ви готувати на природі - готуйте в гарячому вугіллі, але ні в якому разі не прямо в вогні! І дочекайтеся появи смачного аромату) Смачного)