Тарт з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Деякі види сирів мають специфічний смак, який потрібно з обережністю використовувати в рецептах (наприклад, камамбер). Але в деяких випадках він дає приголомшливий відтінок іншим продуктам, як тут.
Тут дійсно зійшлися всі смаки: від солодкого до гіркого. Тісто має нейтральну основу, фрукти - кисло-солодкі, заливка - солона, сир - гострий, а м'ята - з невеликою гіркуватістю. І все це в чудовій подачі. Подивіться, як приготувати тарт з яблуками і сиром. Відкритий французький пиріг з камамбером схожий на ресторанне блюдо.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Вода крижана - 60 мілілітрів
- Камамбер - 240 грам
- Вершки жирні - 100 мілілітрів
- Листя м'яти - 15 штук
- Яблуко - 2-3 штук
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Маргарин - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка

1. Для початку зробіть тісто. Змішайте разом сіль, борошно і цукор.

2. Потім до сухої суміші нарубати масло і маргарин. Перетріть масу, додаючи воду. Замісити тісто. Потім приберіть його під харчову плівку в холодильник на 1 час.

3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.

4. Далі в форму для випічки викладіть тісто, розрівнюючи його. По периметру проткніть тісто виделкою. Духовку розігрійте до 180 градусів.

5. Яблука наріжте тонкими часточками, видаливши шкірку, і викладіть на основу. Зверху додайте шматочки сиру. М'яту промийте.

6. Зробіть заливку. Збийте разом вершки з яйцями. Влийте масу на яблука. Зверху викладіть м'яту.

7. Запікайте тарт 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути і подавайте. Приємного чаювання!