Свинина запечена з часником
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що зробити з шматком свинячої грудинки? Рекомендую вивчити цей рецепт свинини запеченої з часником. Мінімум клопоту, але м'ясо виходить неймовірно ароматне і смачне.
Як приготувати фантастично смачну штуку, використовуючи, по суті, тільки два інгредієнта - свинячу грудинку і часник? Можна запекти в духовці, скажете ви. Що, можна, можливо. Тільки якщо зробити це бездумно (тупо обмазати шматок свинини часником і завантажити в духовку на годину при якійсь температурі), то у вас вийде повна нісенітниця - шкурка згорить і покриється вуглинками, м'ясо залишається сирим, а запаху часнику не буде ніякого. Щоб зробити запечену свинину з часником правильно, потрібно знати деякі секрети приготування, що стосуються попередньої підготовки м'яса і температурного режиму. Всі ці секрети - в цьому рецепті
- Свиная грудинка - 2 кілограма
- Часник (головка) - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком






