Свинина в Москві
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свої коронні страви, які вона подає до святкового столу, а я пропоную внести трохи різноманітності в список святкових страв і приготувати неймовірно смачне і соковите м'ясо.
Цей рецепт приготування свинини по-московськи знахідка для господині, тому що він неймовірно простий і легкий, але при цьому м'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дійсно приголомшливе, неймовірно ніжне і соковите, дуже ароматне і ситне. А особисто я готую таке мяско не тільки у свята, іноді я балую чоловіка цим смачним блюдом і в звичайні дні, адже його приготування не займає багато часу, а всі інгредієнти цілком економічні, і їх можна знайти в будь-якому магазині. Ну а чоловік залишається в повному захваті, адже він у мене так любить смачно і ситно поїсти, а в цьому простому рецепті свинини по-московськи є все, щоб догодити його вимогам. Тому обов'язково візьміть це просто і смачна страва на замітку, адже з ним і в свято, і в будній день ви будите знати, що приготувати швидко і неймовірно апетитно так, щоб всі залишилися ситі і задоволені.
1) Промиваємо м'ясо під холодною водою і висушуємо за допомогою паперової серветки. Нарізаємо на порційні шматки, трохи відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем і приправою для м'яса.
2) Деко змащуємо невеликою кількістю рослинного або вершкового масла і починаємо викладати інгредієнти. Перший шар у нас буде з м'яса, рівномірно розподіляємо його по листу.
3) Помідори миємо й нарізаємо на кружечки, викладаємо по одному або по два кружечка на кожен шматок м'яса.
4) Сир тремо на крупній тертці, а свіжий кріп дрібно нарізаємо. Викладаємо на помідори половину від тертого сиру і посипаємо подрібненою зеленню.
5) Тепер нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо його на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору, додаємо до цибулі нарізані гриби і смажимо все разом, поки з грибів не випарується зайва рідина. Коли гриби з цибулею охолонуть, викладаємо їх наступним шаром.
6) Самий останній шар - це сир, що залишився, висипаємо його на гриби з цибулею. Розміщуємо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо свинину протягом 50-60 хвилин.
Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню. Мяско виходить дуже соковите і м'яке - просто смакота! Приємного всім апетиту!
- Свинина - 2 кілограма (шийка)
- Помідор - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Печериці - 500 грам
- Сир твердий - 400 грам
- Кріп свіжий - 50 грам
- Приправа для м'яса - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1) Промиваємо м'ясо під холодною водою і висушуємо за допомогою паперової серветки. Нарізаємо на порційні шматки, трохи відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем і приправою для м'яса.
2) Деко змащуємо невеликою кількістю рослинного або вершкового масла і починаємо викладати інгредієнти. Перший шар у нас буде з м'яса, рівномірно розподіляємо його по листу.
3) Помідори миємо й нарізаємо на кружечки, викладаємо по одному або по два кружечка на кожен шматок м'яса.
4) Сир тремо на крупній тертці, а свіжий кріп дрібно нарізаємо. Викладаємо на помідори половину від тертого сиру і посипаємо подрібненою зеленню.
5) Тепер нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо його на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору, додаємо до цибулі нарізані гриби і смажимо все разом, поки з грибів не випарується зайва рідина. Коли гриби з цибулею охолонуть, викладаємо їх наступним шаром.
6) Самий останній шар - це сир, що залишився, висипаємо його на гриби з цибулею. Розміщуємо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо свинину протягом 50-60 хвилин.
Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню. Мяско виходить дуже соковите і м'яке - просто смакота! Приємного всім апетиту!