Свинина в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Як то кажуть, все геніальне просто. Тому цей рецепт надзвичайно простий і нехитрий в приготуванні, а виходить ідеальне поєднання смаків. Діти від такого блюдо будуть в захваті.
Якщо вас цікавить питання, як приготувати свинину в листковому тісті, то зробити це дуже просто. Рецепт чимось нагадує всім нам знайомі сосиски в тісті. Але цей варіант набагато смачніше, корисніше і вишуканіше.
- Свинина - 500 грам
- Тісто листкове - 400 грам
- Горічіца - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Свинину обмийте і обсушити. Найкраще для готування в даному випадку підійде вирізка. Натріть її сіллю і перчиком. Викладіть в жароміцний посуд, змащену маслом, і запікайте в духовці при 200 градусах десять хвилин.
Дістаньте м'ясо, дайте йому трохи охолонути. Повапните його гірчицею і присипте травами.
Дістаньте листкове тісто з морозилки, дайте йому розтанути. У рецепті використовується готове тісто, але ви можете зробити його і самостійно. Розкачайте його, загорніть в нього підготовлену свинину. Змастіть зверху збитим яйцем - і знову покладіть в форму.
Тепер знову поставте м'ясо в тесті в духовку і запікайте півгодини до повної готовності при температурі 180 градусів. На це у мене йде ще хвилин 25-35.