Рецепт Свинина по-монастирськи фото

Свинина по-монастирськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Серед усіх варіантів м'яса, яке прийнято запікати під шубою, цей рецепт, напевно, найпростіший, але смак цього блюда, навпаки, багатий і дуже домашній, відмінний варіант для ситної вечері.

Рецепт приготування свинини по-монастирськи, про який я сьогодні хочу вам розповісти досить цікавий. Я не знаю, звідки у нього взялося таке ось дивна назва, але можу припустити, що воно було дано страві через його простоти і скромного виду. І якщо ви вже встигли ознайомитися зі складом, то напевно помітили, що це блюдо можна віднести до розряду економічних, адже всі продукти, які нам тут знадобляться завжди є в холодильнику, і нам навіть не доведеться йти в магазин. Це дуже зручно, коли до вас несподівано вирішили приїхати гості, і треба швидко щось приготувати, або коли ви втомлені прийшли з роботи і забули зайти в магазин за продуктами, тоді до вас на допомогу прийде цей простий рецепт свинини по-монастирськи, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина по-монастирськи - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперової серветки і нарізаємо на порційні шматки, солимо, посипаємо спеціями. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому свинину з двох сторін до золотистого кольору.
свинина по-монастирськи - фото крок 2
В іншій сковороді так само розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю і терту на крупній тертці моркву. roza_ker, поки овочі не придбають золотистий колір.
свинина по-монастирськи - фото крок 3
Тепер викладаємо обсмажені овочі на м'ясо і посипаємо тертим сиром. Ставимо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10-15 хвилин.
свинина по-монастирськи - фото крок 4
Подавати готову страву можна з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти