Свинина по-монастирськи
(покроковий рецепт з фото)
Серед усіх варіантів м'яса, яке прийнято запікати під шубою, цей рецепт, напевно, найпростіший, але смак цього блюда, навпаки, багатий і дуже домашній, відмінний варіант для ситної вечері.
Рецепт приготування свинини по-монастирськи, про який я сьогодні хочу вам розповісти досить цікавий. Я не знаю, звідки у нього взялося таке ось дивна назва, але можу припустити, що воно було дано страві через його простоти і скромного виду. І якщо ви вже встигли ознайомитися зі складом, то напевно помітили, що це блюдо можна віднести до розряду економічних, адже всі продукти, які нам тут знадобляться завжди є в холодильнику, і нам навіть не доведеться йти в магазин. Це дуже зручно, коли до вас несподівано вирішили приїхати гості, і треба швидко щось приготувати, або коли ви втомлені прийшли з роботи і забули зайти в магазин за продуктами, тоді до вас на допомогу прийде цей простий рецепт свинини по-монастирськи, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком



