Свинина по-давньокитайський
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб спробувати щось по-справжньому екзотичне не обов'язково йти в ресторан, адже з деякими, як, наприклад, свинина по-давньокитайський, ви без праці можете впоратися самостійно.
Я дуже люблю східну кухню за її незвичайний гострий смак і відмінне поєднання продуктів, і цей рецепт приготування свинини по-давньокитайський відповідає цим критеріям. І якщо ви ще ніколи не пробували традиційні китайські блюдо, але дуже хотіли б, то я раджу вам почати з цього рецепта, тому що він дуже простий і смак м'яса досить м'який. Я сама знайшла цей рецепт порівняно недавно і поняття не маю, чому він так називається, але це чудове блюдо відразу ж завоювало моє серце, і тепер я готую таку свинину досить часто. І навіть мій чоловік, який досить скептично ставиться до моїх експериментів з іноземними стравами, із задоволенням їсть це таку свинину. Ніколи не буває пізно спробувати щось новеньке, тому вирушайте за необхідними продуктами, а я розповім вам, як зробити свинина по-давньокитайський.
- Свинина - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Соус томатний - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком



