Рецепт Свинина по-давньокитайський фото

Свинина по-давньокитайський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Для того щоб спробувати щось по-справжньому екзотичне не обов'язково йти в ресторан, адже з деякими, як, наприклад, свинина по-давньокитайський, ви без праці можете впоратися самостійно.

Я дуже люблю східну кухню за її незвичайний гострий смак і відмінне поєднання продуктів, і цей рецепт приготування свинини по-давньокитайський відповідає цим критеріям. І якщо ви ще ніколи не пробували традиційні китайські блюдо, але дуже хотіли б, то я раджу вам почати з цього рецепта, тому що він дуже простий і смак м'яса досить м'який. Я сама знайшла цей рецепт порівняно недавно і поняття не маю, чому він так називається, але це чудове блюдо відразу ж завоювало моє серце, і тепер я готую таку свинину досить часто. І навіть мій чоловік, який досить скептично ставиться до моїх експериментів з іноземними стравами, із задоволенням їсть це таку свинину. Ніколи не буває пізно спробувати щось новеньке, тому вирушайте за необхідними продуктами, а я розповім вам, як зробити свинина по-давньокитайський.

  • Свинина - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
свинина по-давньокитайський - фото крок 1
Свинину нарізаємо на тонкі скибочки, в окремій мисці збиваємо яйця, додаємо до них крохмаль і сіль, перемішуємо. Вмочуємо свинину в яйці і обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки.
свинина по-давньокитайський - фото крок 2
Перекладаємо обсмажене м'ясо в миску, а на сковороді починаємо смажити нарізану дрібними кубиками цибулю і подрібнений часник. Коли цибуля стане м'яким, додаємо томатний соус, оцет, цукор, соєвий соус і 0, 5 склянки гарячої кип'яченої води. Тушкуємо все протягом 2-3 хвилин, а потім викладаємо на сковороду обсмажене м'ясо.
свинина по-давньокитайський - фото крок 3
Тушкуємо свинину на повільному вогні до повної її готовності, при необхідності можна додати сіль і воду.
свинина по-давньокитайський - фото крок 4
Готову свинину можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти