Свинина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)
Не обов'язково бути професійним кухарем, для того щоб приготувати традиційне блюдо англійської кухні, адже вона досить проста, але при цьому включає в себе незвичайні поєднання смаків.
На мій погляд, цей простий рецепт свинини по-англійськи відмінно поєднує в собі простоту і легкість приготування і досить цікавий і незвичайний для нас смак. Тому якщо ви хочете приготувати що-небудь заморське, але боїтеся, що у вас щось не вийде, то спробуйте зробити ось таку чудову свинину, адже з цією стравою впорається будь-яка людина. А поєднання яблука і м'яса виходить настільки вдалим, що воно обов'язково буде вам до смаку, так що це блюдо відмінно підійде для сімейної вечері, адже воно всім сподобається і урізноманітнює ваше повсякденне меню. Взагалі цей рецепт приготування свинини по-англійськи вважається класичним на території Англії, а поєднання свинини і яблука досить часто використовується в їх традиційній кухні. Тому ми з вами сьогодні на кілька годин зануримося в незабутню атмосферу англійської домашньої кухні і приготуємо отличнейшее блюдо в кращих традиціях цих місць.
- Свинина нерізані - 3 штуки
- Лимон - 1/4 штуки
- Цукор або мед - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Олія рапсова холодного віджиму - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком




