Рецепт Свинина по-англійськи фото

Свинина по-англійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не обов'язково бути професійним кухарем, для того щоб приготувати традиційне блюдо англійської кухні, адже вона досить проста, але при цьому включає в себе незвичайні поєднання смаків.

На мій погляд, цей простий рецепт свинини по-англійськи відмінно поєднує в собі простоту і легкість приготування і досить цікавий і незвичайний для нас смак. Тому якщо ви хочете приготувати що-небудь заморське, але боїтеся, що у вас щось не вийде, то спробуйте зробити ось таку чудову свинину, адже з цією стравою впорається будь-яка людина. А поєднання яблука і м'яса виходить настільки вдалим, що воно обов'язково буде вам до смаку, так що це блюдо відмінно підійде для сімейної вечері, адже воно всім сподобається і урізноманітнює ваше повсякденне меню. Взагалі цей рецепт приготування свинини по-англійськи вважається класичним на території Англії, а поєднання свинини і яблука досить часто використовується в їх традиційній кухні. Тому ми з вами сьогодні на кілька годин зануримося в незабутню атмосферу англійської домашньої кухні і приготуємо отличнейшее блюдо в кращих традиціях цих місць.

  • Свинина нерізані - 3 штуки
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Цукор або мед - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Олія рапсова холодного віджиму - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
свинина по-англійськи - фото крок 1
Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти, щоб вони були під рукою. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо з них серцевину.
свинина по-англійськи - фото крок 2
Шматки свинини добре промиваємо під холодною водою і даємо їм німого обсохнути.
свинина по-англійськи - фото крок 3
Тепер ми можемо зайнятися приготуванням яблучного соусу. Для цього дрібно нарізаємо яблука і викладаємо їх в каструльку, додаємо мед або цукор, воду, сіль і вичавлюємо сік з чверті лимона. Перемішуємо всі інгредієнти, ставимо каструльку на вогонь і тушкуємо все на повільному вогні протягом 10-15 хвилин. Потім подрібнюємо соус до стану пюре і ставимо його остигати.
свинина по-англійськи - фото крок 4
У сковороді розігріваємо рапсове масло і викладаємо на неї шматки свинини. Смажимо на середньому вогні по 3 хвилини з одного боку.
свинина по-англійськи - фото крок 5
Потім перевертаємо на інший бік, а на обсмажену сторону викладаємо приготований соус. Накриваємо каструльку кришкою і тушкуємо свинину на повільному вогні 25-30 хвилин. Готову страву прийнято подавати з картопляним пюре і відвареними овочами. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти