Свинина під солодким соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете нагодувати свою сім'ю смачним і незвичайним, я б навіть сказала - вишуканим, блюдом, то мій рецепт, як приготувати свинину під солодким соусом, обов'язково підкорить вас і ваших рідних.
Я дуже люблю експериментувати з різними соусами для м'яса. Найбільш вдалими, як на мене, виходять соуси на основі томата. А якщо додати ще апельсиновий сік, який надасть м'ясу легку солодкість і дивовижний аромат, так взагалі вийде справжнє ресторанне блюдо. Пропоную готувати свинину під солодким соусом в мультиварці, це не тільки спростить весь процес, але і істотно заощадить ваші час і сили. Ну що ж, давайте приступати!
- Свинина - 500 грам
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулини почистіть і промийте.

М'ясо порізати на невеликі шматочки, приблизно 2 з 2 см.

Лук поріжте півкільцями.

Половину апельсина очистіть, м'якоть його поріжте на невеликі шматочки. Можете використовувати і цілий апельсин, але тоді страва вийде надто солодким.

У чашу мультиварки влийте пару ложок рослинного масла і викладіть м'ясо. Увімкніть режим обсмажування на 15 хвилин. Обсмажуйте м'ясо 10 хвилин, потім додайте цибулю, а через пару хвилин і апельсин, готуйте до кінця роботи програми.

Додайте пару столових ложок томатної пасти, гарненько перемішайте. Влийте трохи води, щоб м'ясо тушкувалось.

Увімкніть режим гасіння на 30 хвилин, приправити сіллю, додайте перець за смаком.

Свинина під солодким соусом готова. Подавайте її з вашим улюбленим гарніром. Смачного!