Свинина на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Натуральний шматочок м'яса - це улюблена їжа будь-якого чоловіка. Пропоную рецепт приготування свинини на кістці в ніжній паніровці з ароматними спеціями.
Як зробити свинину на кістці швидко, просто і смачно? Це під силу навіть початківцю кулінарові, а завдяки покроковому рецептом страва вийде вишукане і апетитне, гідне будь-якого ресторану.
- Свинина на кісточці - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
- Часник - 3 зубчики
- Гілочка розмарину - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 30-50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Рецепт приготування свинини на кістці неможливий без м'яса. Для початку його необхідно як слід вимити і просушити. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції для м'яса. 1 зубчик часнику очистити і пропустити через прес. Натерти часником шматочки свинини часником з усіх боків.

2. Підготувати панірувальні сухарі. При бажанні в них можна додати трохи паприки або куркуми для кольору, а також сушені трави або спеції для смаку. Обваляти свинину з усіх боків в паніровці.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід його розігріти. Надіслати свинину на сковороду і на сильному вогні обсмажити до появи скоринки. Це дозволить "запечатати" всі м'ясні соки всередині.

4. Потім вогонь можна прибрати. Додати на сковороду трохи вина. Очистити часник і розчавити його. Викласти зверху свинини. Додати розмарин і смажити м'ясо до готовності.

5. Коли свинина на кістці в домашніх умовах готова, м'ясо зняти зі сковороди, а зверху полити соком, в якому воно смажилося. Подавати блюдо з улюбленим гарніром і соусом. При бажанні можна перед подачею присипати м'ясо свіжої подрібненою зеленню.