Суп з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Суп з цукіні дуже корисний і неймовірно смачний. Такий супчик один може замінити повноцінний обід. Він дуже ситний і в той же час легкий, так як основа його овочі. Рекомендую освоїти цей рецепт!
Суп з цукіні вариться дуже просто, хоча він і складний за складом. Можна використовувати не всі інгредієнти, наприклад виключити гриби і курку. Відразу утворюється дієтичний супчик. Вершки теж можна не додавати, якщо хтось сидить на дієті. Головне 1 крок, обсмажте основу, додайте воду або бульйон і цукіні. Цей варіант супу можна подрібнити блендером, отримаєте суп пюре. Але все ж я рекомендую зробити перший раз суп з цукіні по повному рецептом! Я впевнена, що ви будете готувати суп з цукіні дуже часто! Успіхів в експериментах і приємного апетиту!
- Cukini - 200 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 2 штуки
- Спеції - 1 За смаком
- М'ясо курки - 400 грам (відварне)
- Бульйон курячий - 1, 5 L
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рис коричневий - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Вершки - 100 грам
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
У каструлі на олії обсмажити моркву, цибуля, селера нарізані кубиками протягом 10 хвилин. Посипати борошном овочі і ще обсмажити хвилини три.
У каструлю з овочами влити бульйон і кладемо рис. Поки рис вариться ріжемо гриби і цукіні. Гриби і цукіні обсмажити на сковороді.
У каструлю з бульйоном додаємо обсмажені гриби і цукіні, а також нарізану шматочками філе курки. Вливаємо вершки, доводимо до кипіння і варимо ще п'ять хвилин.
Смачного!