Суп рисовий зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
У холодну пору їсти гарячі супи потрібно просто обов'язково! Зігріваючий ефект укупі з ситністю повинен бути в раціоні кожного. Для таких випадків потрібно знати кілька хороших рецептів.
Запишіть собі, як приготувати суп рисовий зі свининою. Гарне поєднання продуктів подарує вам нові смакові відчуття. Буде чудово, якщо ви використовуєте не звичайний рис, а темний (по типу "рубин"). Тоді буде ще цікавіше. Незвичайною ноткою в страві звучить вино. Якщо готуєте і дітям, то його можна прибрати.
- Мал - 50 грам
- Свинина - 400 грам
- Томати у власному соку - 125 мілілітрів
- Червоне сухе вино - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Суцвіття гвоздики - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Свинину помийте і залийте трьома літрами води. Доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте в бульйон очищену цибулину (з увіткненими в неї гвоздиками) і лавровий лист. Варіть все близько двох годин.

Через цей час дістаньте все з бульйону, а його процідіть. Доведіть ще раз рідину до кипіння.

Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. Додайте його в бульйон, ще раз все прокип'ятіть.

Всипте промитий рис і варіть суп ще 20 хвилин.

Лук з часником почистіть і наріжте. Обсмажте овочі в олії до м'якості.

Морква почистіть, помийте і натріть на дрібній тертці. Додайте її в сковороду. Готуйте все разом 5 хвилин, помішуючи.

Потім до овочів додайте подрібнені томати. Перемішайте і млоїте ще 3 хвилини.

Влийте в сковороду вино. Випаруйте його на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 5 хвилин.

М'ясо подрібніть на шматочки і додайте в бульйон. Додати сіль вир.

Потім внесіть інгредієнти зі сковороди в каструлю і доведіть суп до кипіння. Додайте нарубану зелень.

Вимкніть вогонь, дайте настоятися супу 20 хвилин під кришкою. Смачного!