Соус з копченостями і грибами для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Уявляю смачний рецепт соусу, який відмінно підходить до всіх видів макаронних виробів. За допомогою соусу це буде унікальне, ситне блюдо.
Серед любителів такий соус користується великою популярністю. Для його приготування можна використовувати будь-які гриби. А використовуючи різні прянощі, можна змінювати відтінки смаку в ту чи іншу сторону.
- Бекон - 200 грам (копчений)
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком

Наріжте бекон, обсмажте його.

Печериці дрібно наріжте і додайте до бекону. Обсмажте разом хвилин 5.

Окремо змішайте борошна і воду. Додайте подрібнений часник.
Вилийте все в сковороду. Доведіть до густоти.
Вилийте все в сковороду. Доведіть до густоти.

Влийте вершки. Додайте зелень і спеції. Прогрійте і вимкніть.

На гарнір використовуємо спагетті.
Смачного!
Смачного!