Соковиті котлети
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - найпоширеніше блюдо, їх готують і їдять практично повсюдно. Ну а якщо ви ще не знаєте, як приготувати дійсно соковиті котлети, я поділюся з вами своїм простим рецептом.
Я думаю, багатьох господинь, особливо початківців, хвилює питання, як зробити так, щоб котлети не отримують сухими, була така проблема і в мене, поки я знайшла цей простий рецепт соковитих котлет. Як виявилося, тут немає ніяких премудростей, потрібно лише дотримуватися деяких правил. По перше, фарш краще готувати з суміші яловичини і свинини, по-друге, якщо додати в котлети картопля, це додасть їм ще більше соковитості, ну і останній секретний інгредієнт - це майонез, саме завдяки йому смак у котлет виходить такий ніжний. Якщо з'єднати все це разом, ми отримаємо ідеальне поєднання продуктів, що дозволить нам зробити неймовірно смачні і соковиті котлети в домашніх умовах.
- М'ясо - 0, 8-1 кілограма (яловичина і свинина)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Хліб білий - 100-150 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Кріп свіжий - 20-30 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком












