Соковиті котлети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина - дуже смачне і корисне м'ясо, але часто страви з нього виходять сухуватими. Вирішити проблему вам допоможе мій рецепт соковитих котлет з яловичини.
У кожної господині зазвичай є свій власний рецепт приготування соковитих котлет з яловичини з додаванням секретних інгредієнтів. Особисто я не додаю в фарш нічого особливого, але у мене теж є невелика хитрість, щоб м'ясо в яловичих котлетки виходило неймовірно ніжне і м'яке. На мій погляд, найголовніше тут - це перекрутити фарш кілька разів через м'ясорубку і ретельно його вимісити - ось і весь секрет. Здавалося б, така дрібниця, але від того наскільки добре ви це зробите, залежить кінцевий результат, тому не варто шкодувати сил і часу. А в іншому мій простий рецепт соковитих котлет з яловичини практично нічим не відрізняється від інших рецептів, і я сподіваюся, що котлетки у вас виходити такі ж соковиті і м'які, як і в мене.
- Яловичина нежирна - 500 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Молоко - 100 мілілітрів
- Хліб чорний - 1 скибочку
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Суміш перців мелених - За смаком





Дуже ретельно вимішуємо фарш до однорідного стану.
