Соковиті чeбуpекі з мясoм
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить чебуреки? Можливо лише ті, хто не їв справжні, правильні ...
Зараз я розповім вам, як приготувати смачні соковиті чебуреки з м'ясом! Рекомендую додати рецепт в обране.
Ці пухирчасті рум'яні чебуреки хрусткі і м'які одночасно! Тісто для чебуреків за цим рецептом виходить надзвичайно смачним і ніжним, а начинка - ароматної і соковитою. Такі чебуреки з'їдаються буквально за одну мить!
- Фарш м'ясний - 0.5 кілограма (яловичина + свинина)
- Борошно - 4-5 склянок
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Гаряча вода - 1 Склянка (для тіста)
- Вода, бульйон або кефір - 1 Склянка (для начинки)
- Масло рослинне - 1 Склянка (для смаження 1 склянка + 5 ст. Ложок для тіста)
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - За смаком
1
Просійте борошно в глибоку миску, додайте сіль, перемішайте.
2
Додайте рослинне масло і, швидко помішуючи, вливайте гарячу воду. Замісити тісто.
3
На присипаному борошном столі продовжуйте вимішувати тісто. Воно повинно вийти м'яким, еластичним і пружним.
4
Залиште тісто відпочити на півгодини.
5
Дрібно наріжте цибулю. Фарш покладіть в миску і розімніть до однорідності.
6
Додайте у фарш цибуля, сіль, перець і стакан води або бульйону для того, щоб чебуреки вийшли соковитими. Гарненько перемішайте.
7
Відщипуючи від "відпочив" тесту невеликі шматочки, дуже тонко розкачати їх. Починайте ліпити чебуреки.
8
На одну половину тіста кладіть столову ложку начинки і, складаючи коло навпіл, накривайте фарш другою половинкою.
9
Ретельно скріпляйте краю, стежачи за тим, щоб всередині не залишалося повітря.
10
Розігрійте в сковороді до шипіння рослинне масло. Занурюйте в нього чебуреки і обсмажуйте з кожного боку по 2-3 хвилини.
11
Смачні та хрусткі чебуреки готові!
Смачного!
Смачного!