Сніданок «яйця Фаберже»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна закуска - заливне у вигляді яєць. Особливо актуально на Великдень.
Приступимо до приготування красивого і дуже смачної страви Яйця Фаберже - рецепт святкової закуски дуже простий, головне робити все точно так само як я опишу. В першу чергу необхідно підготувати шкарлупки, в яких ми будемо робити заливне. Для цього сире куряче яйце необхідно акуратно расколупать з одного кінця і вилити з нього вміст. Далі ретельно промити під струменем проточної води і висушити.
З курки варимо міцний бульйон. Мова і перепелині яйця теж необхідно відварити. Курячий бульйон охолоджуємо. Курячі грудки ріжемо шматочками, язик брусочками, перепелині яйця чистимо і ріжемо на половинки.
Желатин розчиняємо в курячому бульйоні за інструкцією на упаковці. Для 10 яєць нам буде потрібно близько 500 мл бульйону.
У кожну підготовлену шкаралупу укладаємо листочок петрушки, шматочки курки і язика, половинку яйця, горошок, заливаємо бульйоном з желатином і прибираємо в холодильник. Перед подачею очистити і сервірувати на тарілці з зеленню.
Смачного!
- Курка - 1 штука
- Язик яловичий - 1 штука
- Куряче яйце (Скорлупа от яйца) - 10 штук
- Яйце перепелине - 5 штук
- Горошок - 50 грам
- Петрушка - 1 За смаком
- Желатин - 30 грам
- Сіль, перець - 1 За смаком
З курки варимо міцний бульйон. Мова і перепелині яйця теж необхідно відварити. Курячий бульйон охолоджуємо. Курячі грудки ріжемо шматочками, язик брусочками, перепелині яйця чистимо і ріжемо на половинки.
Желатин розчиняємо в курячому бульйоні за інструкцією на упаковці. Для 10 яєць нам буде потрібно близько 500 мл бульйону.
У кожну підготовлену шкаралупу укладаємо листочок петрушки, шматочки курки і язика, половинку яйця, горошок, заливаємо бульйоном з желатином і прибираємо в холодильник. Перед подачею очистити і сервірувати на тарілці з зеленню.
Смачного!