Рецепт Яйця фаберже (простий рецепт) фото

Яйця фаберже (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха

Сьогодні розповім вам, як приготувати яйця Фаберже . Рецепт досить легкий, головне дотримуватися всі кроки і тоді точно все вийде. Приступаємо до приготування страви.

Як ви можете переконатися, рецепт приготування заливних яєць досить простий, однак враження, яке вони справлять на ваших гостей вже точно буде неймовірним. Ваші близькі та друзі будуть в захваті від цієї легкої, але ефектною закуски. Обов'язково приготуйте їх будинку і ви не пошкодуєте!

  • Яйця - 7 штук
  • Шинка - 150 грам
  • Куряче філе - 100 грам
  • Горошок консервований - 60 грам
  • Консервована кукурудза - 60 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
1
Для того, щоб приготувати яйця Фаберже, необхідно відварити куряче філе до готовності в підсоленій воді. Коли курка звариться, її необхідно витягти з бульйону. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час.
Яйця ретельно промиваємо під водою з содою, після робимо в них невеликий отвір в 2 сантиметра і виливаємо вміст. Для рецепта потрібно тільки шкаралупа. Її потрібно замочити в соді для дезінфекції, а після промити під проточною водою.
2
Шинку нарізаємо невеликими кубиками, точно також чинимо з відвареним курячим філе і болгарським перцем. У шкаралупу викладаємо подрібнену зелень і болгарський перець, потім наповнюємо її кукурудзою, горошком і м'ясом. Заливаємо бульйоном з желатином і залишаємо яйця на ніч в холодильнику. Вранці очищаємо від шкаралупи і подаємо до столу. Яйця Фаберже готові, смачного!

Схожі рецепти