Смажені сироїжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Нарешті з'явилися лісові гриби і можна приготувати смажені сироїжки. Звичайно, найкращий компаньйон для них - це картопля. Розповім наш сімейний рецепт!
Рецептів приготування смажених сироїжок з картоплею дуже багато, в кожній родині їх готують по-своєму. Ділюся своїм покроковим рецептом приготування цього смачного страви. Обов'язково використовуйте топлене вершкове масло, у нього більш насичений вершковий смак, до того ж воно не горить.
- Картопля - 3-4 штук
- Сироежікі - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (топлене)
- Сіль - 1 Чайна ложка

Підготуйте інгредієнти.

У сковороду влийте рослинне масло, додайте одну столову ложку топленого вершкового масла.

Половину цибулі наріжте і обсмажте до напівготовності.

Додайте до цибулі очищені від лісового сміття і промиті сироїжки, смажте практично до готовності.

Очистіть і наріжте картоплю будь-яким способом, як вам подобається, другу половинку лука поріжте кубиками.

У другу сковороду додайте рослинне масло і одну столову ложку топленого вершкового масла, добре розігрійте.

Викладіть в розігріте масло картопля, обсмажуйте 5-7 хвилин, після чого додайте цибулю і продовжуйте смажити.

Додайте зверху на картоплю обсмажені сироїжки, сіль за смаком.

Додайте 2 столових ложки сметани, накрийте кришкою і продовжуйте смажити до готовності.

Перед подачею посипте блюдо дрібно нарізаним кропом, це надзвичайно смачно. Топлене вершкове масло і сметана надають грибам і картоплі ніжний вершковий смак.