Сирна запіканка з інжиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирні запіканки у багатьох в пошані. Їх подають на сніданок або вечерю. Моя сім'я не виняток. Цього разу я вирішила урізноманітнити приготування запіканки і додати в неї інжир. Вийшло смачно!
Подачу запіканки можна зробити в індивідуальних формах. Не забувайте тільки змащувати їх перед тим, як налити сирну масу. Час випічки може скоротитися на 5-7 хвилин. Враховуйте особливості своєї духовки.
- Сир 9% - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Цукор - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Ванілін - За смаком
- Інжир - 3-4 штук (свіжий)

Підготуйте необхідні інгредієнти.

У чаші змішайте сир, яйця, цукор, сіль, ванілін. Пробийте занурювальним блендером.

Додайте крохмаль і ще раз добре перемішайте.
Увімкніть духовку на 180 градусів.
Увімкніть духовку на 180 градусів.

Плоди інжиру розріжте на часточки.

Форму для запікання рясно змастіть вершковим маслом. Викладіть сирну масу.

Часточки інжиру розкладіть по сирної маси, злегка "втопивши" їх.
Поставте запіканку в розігріту духовку на 30 хвилин.
Поставте запіканку в розігріту духовку на 30 хвилин.

Готову запіканку дістаньте з духовки і злегка остудіть.

Подавайте запіканку з улюбленими соусами. Смачного!