Сирна запіканка на Великдень
(покроковий рецепт з фото)
Таке чудове святкове блюдо можна приготувати так само і в звичайний день, тому що воно неймовірно смачне і ароматне - це справжній смак дитинства і домашньої випічки.
У дитинстві я дуже любила різні свята, звичайно, день народження був на першому місці, але крім цього особливо я чекала наближення паски, тому що в цей час мама і бабуся навперебій готували випічку, а я, природно, була головним дегустатором. Тепер я виросла, і від них мені дісталися рецепти великодніх страв, в тому числі і цей рецепт приготування сирної запіканки на паску. Така запіканка - моє улюблене ласощі, тому я досить часто готую її на десерт і в звичайні дні, дуже вже вона мені подобається. А зараз я хочу поділитися цим рецептом з вами і розповісти, як приготувати сирну запіканку на паску легко і просто. Я додаю в неї родзинки і курагу, але можна так само покласти свіжі ягоди, наприклад, вишню або малину, тоді вона вийде ще смачніше.
- Сир середньої жирності - 500 грам(5-9%)
- Яйце - 3-4 штук
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Чорнослив - 2 Ст. Ложки
- Крупа манна - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Цукати - - За смаком (для прикраси )
- Вершкове масло - - За смаком
- Сухарі паніровочні - - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка




