Сир в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть молочні продукти? рецепт, як приготувати сир в мікрохвильовці, вам точно сподобається! Виходить дуже ніжний і пористий сир, схожий на бринзу. І все це - в мікрохвильовці. Раджу!
Любителям смачної домашньої їжі варто знати, як приготувати сир в мікрохвильовці, адже це приголомшливо ніжна і смачна закуска і начинка для бутербродів. Раджу приготувати хоча б заради інтересу - думаю, вам сподобається. Принаймні, нашій родині дуже подобається, постійно робимо.
Отже, рецепт сиру в мікрохвильовці:
1. Викладаємо сир в керамічну або скляну миску, мнем виделкою, якщо необхідно, і відправляємо в мікрохвильовку на 10 хвилин на повну потужність. За цей час періодично зупиняємо процес, і перемішуємо все разом.
2. Через десять хвилин сир вже повинен стати більш щільним. Саме час його посолити, додати вершкове масло, і 2 яйця. Вимішуємо масу для нашого майбутнього сиру в мікрохвильовці в домашніх умовах, і знову повторюємо опеньків з відправленням в мікрохвильовку на 10 хвилин і перемішування. Тільки ось потужність вже ставимо на середній режим.
3. Тепер для нашого простого рецепту сиру в мікрохвильовці додамо в масу гашене соду, і знову ж таки, дуже ретельно все разом перемішуємо.
4. Знову відправимо на 10 хвилин в мікрохвильовку. Акуратно - маса почне збільшуватися в розмірах, так що простежте, щоб миска не опинилася замалою І в цей раз вже не помішувати масу.
5. Як пройдуть і ці десять хвилин, в суміш, отриману за цим рецептом приготування сиру в мікрохвильовці, вбиваємо ще два яйця, і відразу ж добре перемішуємо, перш ніж яйця встигнуть згорнутися від тепла
6. І ось, тепер уже в останній раз всю цю масу відправимо в мікрохвильовку все на ті ж 10 хвилин. Дістаємо, охолоджуємо, і залишимо в холодильнику на пару годин, а краще - на ніч.
Ось такий от цікавий "бутербродний" варіант сподобається і дітям, і дорослим. Я думаю, якщо вам сподобається цей класичний рецепт приготування сиру в мікрохвильовці, ви удосконалите його, додаючи спеції або навіть трави на свій смак. Смачного!
- Сир - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 0.5 чайних ложки
Отже, рецепт сиру в мікрохвильовці:
1. Викладаємо сир в керамічну або скляну миску, мнем виделкою, якщо необхідно, і відправляємо в мікрохвильовку на 10 хвилин на повну потужність. За цей час періодично зупиняємо процес, і перемішуємо все разом.
2. Через десять хвилин сир вже повинен стати більш щільним. Саме час його посолити, додати вершкове масло, і 2 яйця. Вимішуємо масу для нашого майбутнього сиру в мікрохвильовці в домашніх умовах, і знову повторюємо опеньків з відправленням в мікрохвильовку на 10 хвилин і перемішування. Тільки ось потужність вже ставимо на середній режим.
3. Тепер для нашого простого рецепту сиру в мікрохвильовці додамо в масу гашене соду, і знову ж таки, дуже ретельно все разом перемішуємо.
4. Знову відправимо на 10 хвилин в мікрохвильовку. Акуратно - маса почне збільшуватися в розмірах, так що простежте, щоб миска не опинилася замалою І в цей раз вже не помішувати масу.
5. Як пройдуть і ці десять хвилин, в суміш, отриману за цим рецептом приготування сиру в мікрохвильовці, вбиваємо ще два яйця, і відразу ж добре перемішуємо, перш ніж яйця встигнуть згорнутися від тепла
6. І ось, тепер уже в останній раз всю цю масу відправимо в мікрохвильовку все на ті ж 10 хвилин. Дістаємо, охолоджуємо, і залишимо в холодильнику на пару годин, а краще - на ніч.
Ось такий от цікавий "бутербродний" варіант сподобається і дітям, і дорослим. Я думаю, якщо вам сподобається цей класичний рецепт приготування сиру в мікрохвильовці, ви удосконалите його, додаючи спеції або навіть трави на свій смак. Смачного!