Сир ламбер в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Експерименти з приготування сиру в домашніх умовах знайшли своє ідеальне втілення в даному рецепті. Аналог сиру ламбер, вийшов чудовий. Додалася, лише зелень і кмин для аромату.
Перед вами - простий рецепт приготування сиру ламбер в домашніх умовах. Рецепт трохи видозмінений, тим що сюди додана зелень і хв для більшого аромату. Приготування сиру займе трохи часу, а ось для придбання потрібної консистенції, знадобиться ціла ніч. Хай щастить!
- Молоко - 1 літр
- Крем - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Кмин - 1/2 чайних ложки

Змішайте сметану, яйця і соєвий соус.

Подрібніть зелену цибулю.

Закип'ятіть молоко, потім тонкою цівкою влийте сметанно-яєчну суміш, при цьому, постійно помішуючи. Варіть масу на повільному вогні, приблизно 5-6 хвилин. В кінці додайте подрібнену цибулю і кмин.

Друшляк накрийте марлею, влийте сирну масу. Дайте стекти сироватці, а потім щільно загорніть сир, що залишився в марлю, помістіть його назад в друшляк. Під нього підставте тарілку, зверху накрийте вантажем і приберіть в холодильник на всю ніч. Вранці можна їсти, смачного!