Сир «Labne» в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати натуральне, апетитне ласощі на основі йогурту? Тоді рецепт приготування сиру "лабна" варто обов'язково варто взяти на замітку.
Рецепт приготування сиру "лабна" в домашніх умовах дивно простий. Апетитний і ніжний, його можна зробити не тільки з натурального йогурту без добавок, але і з соєвого, наприклад. Від спецій, які будуть використовуватися, залежить і смак готового сиру. Його можна зробити пряним, солоним або остреньким.
- Йогурт - 600-800 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка (паприка, koriandr, сушена зелень і т.Д.)
- Цедра лимона або апельсина - 1 щіпка

2. Підготувати друшляк, який потрібно застелити марлею, складеної в кілька разів або спеціальною тканиною.

6. Дістати вийшов сир і перекласти в миску.

8. Накрити тарілку харчовою плівкою і відправити в холодильник. Варіантів, як зробити сир "лабна" в домашніх умовах існує дуже багато, але витримати його зі спеціями потрібно як мінімум 3-4 дня.