Шоколадне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Прості інгредієнти, нескладне приготування. Вам обов'язково сподобається насичений кавовий смак і красивий зовнішній вигляд цього печива.
Печінка виходить просто відмінним. Змішайте розм'якшений маргарин, цукор, борошно, какао, кава і сіль і замісити тісто. Розкачайте його, охолодіть в холодильнику і виріжте печиво за допомогою формочки. Випікаючи в духовці протягом 15 хвилин і подавайте на стіл. Смачного!
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 350 грам
- Борошно - 400 грам
- Какао - 100 грам
- Розчинна кава - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки

З'єднайте в мисці розм'якшений маргарин, цукор, борошно, какао, кава і сіль.

Замісити тісто.

Розкачайте тісто в пласт між двома листами пергаменту і помістіть на півгодини в холодильник.

Потім зніміть верхній лист і за допомогою формочок або звичайного склянки виріжте печиво. Приберіть обрізки - їх потрібно знову розкачати і використовувати.

Прямо з нижнім листом пергаменту перенесіть печиво на деко і випікання в духовці протягом 15 хвилин при 190 градусах.