Пісочне шоколадне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Ближче до екрану, шанувальники шоколад. Якщо ви хочете, щоб ваше улюблене ласощі було не тільки начинкою в випічці, тоді пропоную вам рецепт основи. Підійде для багатьох варіантів. Пора пробувати!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати пісочне шоколадне тісто. Воно ідеально підійде для пирогів, а також печива. На смак трохи солодке, тому в якості начинки сміливо вибирайте будь-які фрукти, джеми і ще більше шоколаду! Тільки не забудьте відвести час на те, щоб тісто настоялося в холодильнику.
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Цукор білий - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно пшеничне - 135 грам
- Вода холодна - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 0, 25 чайних ложки

1. У міксері або руками перетріть масло з борошном, цукром, сіллю і какао.

2. Потім вливайте воду порціями. Почніть замішувати тісто.

3. Замішайте пісочне тісто. Залиште його в холодильнику в харчовій плівці на 30 хвилин.

4. Потім тісто розгортайте качалкою.

5. І розподіліть по формі для випічки, наприклад.