Щавлеві щі без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Настає літня пора, і у багатьох на городі підростає щавель. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати щавлеві щі без м'яса. Рецепт надзвичайно простий, але такі щі шалено корисні і смачні.
Щи за цим рецептом виходять дивно смачними і ароматними, незважаючи на те, що вони без м'яса.
Перед подачею покладіть в тарілку по ложці сметани або майонезу.
Щи вселять в вас заряд бадьорості і позитиву, а також благотворно позначаться на вашому організмі.
Такі щи можна без проблем приготувати на дачі, т.К. Всі інгредієнти швидше за все ростуть прямо у вас на грядці.
Смачного!
- Щавель молодий - 300 грам
- Зелень - 100 грам (тархуна, Braai, петрушка і кріп)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль і перець чорний - За смаком
- Яйця відварні - 4 штуки
1
Цибуля наріжте дуже дрібно. Розтопіть в каструлі 1 ст.Л. Вершкового масла і обсмажте цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.
2
У каструлю з цибулею додайте холодну воду окло 1, 5 літрів, додайте лаврушку і доведіть до кипіння, потім вогонь збавте до середнього і варіть ще 10 хвилин. Потім лавровий лист вийміть.
3
До бульйону додайте нарізану кубиками картоплю і варіть до м'якого стану.
4
У сковороді розтопіть 2 ст.Л. Вершкового масла. Асорті із зелені помийте, видаліть стебла, наріжте і додайте в сковорідку. Готуйте все на сильному вогні близько 3 хвилин. Якщо зелень протомой, то додавайте її в бульйон. Готуйте суп ще 2-3 хвилини.
5
Яйця очистіть від шкаралупи і наріжте навпіл або кубиками. Додайте в тарілку до щам перед подачею.