Салат з креветок і кальмарів
(покроковий рецепт з фото)
Коли страва складається з морепродуктів і відноситься до італійської кухні, то воно просто не може вийти несмачним. Майже завжди проста технологія і приголомшливий смак. Мій рецепт тому підтвердження.
Обов'язково прочитайте і вивчіть, як приготувати салат з креветок і кальмарів. Відразу можна сказати, що це блюдо містить в собі багато білка. Заправках не майонезна, а значить буде додано ще один цікавий смаковий відтінок. Тільки дотримуйтеся всіх рекомендацій, щоб все вийшло.
- Кальмар - 350 грам
- Креветки очищені - 200 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Огірок - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Бринза - 100 грам
- Яйце перепелине - 10 штук
- Оливкова олія"extra-virgin" - 2 Ст. Ложки
- Салат листовий - 0, 5 пучка
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Лавровий лист - 1 штука

Яйця відварити круто.

Наріжте невеликими кубиками огірки, 6 яєць і сир.

Vskipyatite 2, 5 літра води. Опустіть в неї перець горошком, лавровий лист і сіль. Відваріть в воді протягом 1, 5 хвилин креветки і кальмарів. Потім остудіть морепродукти.

Салат можете укласти шарами по порціях, а можете перемішати в салатник. Заправте блюдо маслом, лимонним соком і сіллю. Прикрасьте половинками яєць. Смачного!