Салат з брокколі і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Люблю "побешкетувати" зі смаками в салатах. Мій чоловік іноді мене лає за це, але а я все одно це роблю, просто йому на пробу не даю, поодинці ем. Так і з цим рецептом. Абсолютно несподіваний, спробуйте!
Ознайомтеся з тим, як приготувати салат з брокколі і яблуком, і здивуєте себе. Крім цих інгредієнтів в складі є родзинки і сир "фета" . Ви вже уявляєте, яке розмаїття смаків у вас буде? Блюдо підійде для перекусу на полуденок або в якості легкого обіду, якщо ви вегетаріанець або не хочете переїдати.
- Брокколі - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Фета - 150 грам
- Петрушка - За смаком
- Ізюм світлий - 80 грам
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Taxini - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки

1. Розділіть на дрібні суцвіття промиту брокколі.

2. Яблуко наріжте невеликими кубиками.

3. Потім зробіть заправку, змішавши оцет з перцем, паприка, лимонним соком і тахини.

4. Всі інгредієнти змішайте з заправкою. Салат готовий! Смачного!