Суп з брокколі і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайне поєднання брокколі і яблук робить цей суп не тільки цікавим, але і дуже смачним. Блюдо виходить легким, апетитним і корисним. Неодмінно спробуйте!
Суп готується в пісному варіанті, можна використовувати як воду, так і будь-який легкий овочевий бульйон. З яблука не забудьте зняти попередньо шкурку, тоді суп вийде не тільки смачним, але і неймовірно ніжним. Для рецепта можна взяти як свіжу капусту, так і заморожену. Яблука підійдуть будь-якого сорту, головне віддати перевагу тим, що з характерною кислинкою. Страва, в цілому, просте в приготуванні, рекомендую приготувати і урізноманітнити своє щоденне меню.
- Брокколі - 300 грам
- Яблука - 1-2 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 1 літр
- Сіль, перець - За смаком

1. Підготуйте всі інгредієнти.

2. Цибуля, морква і яблуко наріжте кубиками.

3. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте до м'якості цибулю з морквою. Потім додайте яблуко і готуйте все разом ще пару хвилин.

4. Додайте брокколі, оброблену на суцвіття і продовжуйте обсмажувати ще 3-5 хвилин.

5. Налийте в каструлю воду або бульйон, доведіть до кипіння, додайте обсмажені овочі з яблуком, сіль за смаком і спеції. Варимо на середньому вогні близько 10 хвилин.

6. В кінці додайте свіжу зелень і дайте супу настоятися.

7. Суп з брокколі і яблуком готовий. Смачного!