Рецепт Русский суп з фрикадельками фото

Русский суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви
На обід
Супи

Як варити суп з фрикадельками, повинна знати кожна господиня! Процес його приготування не представляє ніяких складнощів і не займає багато часу, а результат перевершує очікування!

Одне з найулюбленіших перших страв домашньої кухні - суп з фрикадельками. Найчастіше фрикадельки використовуються як наповнювач для супу. Багато готують фрикадельки про запас, заморожуючи їх. Надалі це дозволяє істотно заощадити час: на приготування супу з фрикадельками піде не більше п'ятнадцяти хвилин. Соковиті фрикадельки можуть добре доповнити суп, приготований з будь-якого рецепту: овочевий, круп'яної, з м'яса або риби.

  • Фарш - 500 грам (з яловичини)
  • Картопля - 2 штуки
  • Вода - 3-4 літрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
русский суп з фрикадельками - фото крок 1
1. Поставте каструлю з водою на вогонь, доведіть її до кипіння, додайте рис і варіть його на середньому вогні. Наріжте очищений картопля на невеликі кубики і додайте у воду.
русский суп з фрикадельками - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте фарш, свіжу петрушку, кріп, сіль і перець.
Нагрійте одну столову ложку оливкової олії. Сформуйте з фаршу фрикадельки, обсмажте їх в сковороді до коричневого кольору близько 5 хвилин.
русский суп з фрикадельками - фото крок 3
3. Додайте фрикадельки в воду, варіть на середньому вогні.
русский суп з фрикадельками - фото крок 4
4. У сковороді на олії обсмажте нарізану цибулю і моркву. Зробіть зажарку.
русский суп з фрикадельками - фото крок 5
5. Додайте зажарку в суп. Прокип'ятіть його і подавайте до столу, прикрасивши кропом і петрушкою.

Схожі рецепти