Рулька на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви на мангалі? Але хочете урізноманітнити меню? Тоді мій рецепт, як приготувати рульку на мангалі точно для вас! Приготування рульки на мангалі - тривалий процес, але досить простий.
Приготуйте рульку на мангалі та захоплення всіх ваших гостей вам забезпечений! М'ясо вийде дуже ситним, соковитим, ароматним. Приготувавши таку рульку один раз, ви будете готувати її постійно! До речі, соус можна варіювати, можна змащувати діжонськой гірчицею, можна гострими соусами або тільки соєвим. Експериментуйте!
- Свиняча рулька - 1, 8 кілограма
- Лаврове листя - 3 штуки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рульку вибирайте з великою кількістю м'яса вагою від 1, 5 кг. Краще брати близько 2 кг.

Рульку добре промийте, якщо є залишки щетини, обпалити їх. Відваріть рульку на повільному вогні протягом 2 годин з додаванням солі і лаврового листя.

Поки вариться рулька, приготуйте соус. Змішайте кетчуп, гірчицю і соєвий соус.

Перемішайте соус, він вийшов досить густим, якраз зручно буде змащувати їм рульку.

Provarennuyu rulyku рядок shampurи. Я раджу використовувати відразу 2 шампура, щоб в процесі смаження рулька НЕ проверталася, так як вона досить важка. Змастіть рульку з усіх боків підготовленим соусом.

Готуйте рульку на мангалі, час від часу промащуючи додатково соусом. Смажте, поки рулька з усіх боків знайде гарний золотистий колір. По суті всередині вона готова, залишилося тільки підрум'янитися зовні.

Смачна рулька на мангалі готова. Смачного!