Рулет з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гості будуть в захваті від рулету, приготованого за цим рецептом. Він дуже швидко готується, а виглядає дуже святково.
Цей чудовий рецепт рулету з лаваша неодмінно припаде до смаку вам і вашій родині. Рецепт рулету з лаваша дуже простий - приготування страви займає всього 25 хвилин.
- Вірменський тонкий лаваш, список - 2 штуки
- Твердий сир - 150 грам
- Пір'я зеленої цибулі - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - - За смаком (для змазування лаваша)
- Зелень петрушки - - За смаком

1. Один лаваш розстелити на столі. Змастити лаваш майонезом. Чим більше майонезу ви використовуєте, тим соковитіше вийде рулет.

2. Відварити яйця. Почистити їх і натерти на крупній тертці. Твердий сир теж треба буде натерти на тертці. Лаваш з майонезом посипати терті яйця по всій поверхні. Зверху посипати тертим сиром.

3. Поверх сиру викласти пір'я зеленої цибулі по всьому лаваш. Тут можлива ваша фантазія. Якщо вам не подобається цибулю, можна замінити його довгими і тонкими смужками огірка. Можна нашаткувати будь-яку зелень і обсипати нею всю поверхню лаваша. Як ви захочете.

4. На лаваш з начинкою покласти другий лаваш і скрутити обидва лаваша в рулет. Загорнути лаваш в харчову плівку і поставити в холодильник хвилин на 20-30. За цей час лаваш просочиться. Розрізати лаваш на шматочки, прикрасити зеленню і подати на стіл. Смачна і красива закуска готова.