Рулет з лаваша з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Це універсальна закуска для будь-якого випадку і пору року. Рецепт приготування рулету з лаваша з грибами варто мати під рукою кожної господині.
Цей варіант, як зробити рулет з лаваша з грибами, підійде особливо зайнятим господаркам і тим, хто любить такі закуски на швидку руку. Перевага такого блюда ще і в тому, що в начинку при бажанні можна ще додати відварене яйце, наприклад, або тертий сир, а плавлений - можна замінити майонезом. Тут досить велике поле для фантазії і експериментів, а головне - все дуже просто.
- Лаваш - 3 штуки
- Гриби - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук (можна використовувати лук-порей)
- Плавлений сир - 400 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)

1. Ось, власне, і всі інгредієнти, які будуть потрібні вам, щоб повторити рецепт приготування рулету з лаваша з грибами на своїй кухні. Сир можна взяти класичний або з добавками за смаком, наприклад. Грибочки теж можуть бути не тільки шампіньйони.

2. На сковороду відразу відправте трохи рослинного масла, розігрівайте його як слід. Тим часом наріжте дрібно цибулю, надішліть його обсмажувати протягом декількох хвилин. Гриби вимийте, просушіть і подрібніть. Викладіть на сковороду і смажте до готовності. Не забудьте посолити і поперчити за смаком.

3. Готову начинку зніміть з вогню і добре остудіть. А тим часом можна зайнятися лавашем. Викладіть перший лист на робочу поверхню, змастіть його тонким шаром сиру.

4. Зверху накрийте другим листом, на який потрібно рівномірно розподілити вже остигнула начинку. Зелень вимийте, обсушити як слід і подрібніть. З'єднайте з сиром, що залишився, намажте отриманою масою третій лист лаваша, викладений поверх грибів.

5. Тепер акуратно згорніть все рулетом і загорніть наш лаваш з грибами в домашніх умовах в плівку або поліетиленовий пакет. Приберіть в холодильник мінімум на одну годину. Перед подачею наріжте гострим ножем на порційні шматочки і при бажанні посипте зеленню.