Рулет з лаваша в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вирішив зробити легку і смачну закуску на свято. На цей раз зупинив свій вибір на рулеті з лаваша в духовці.
Приготувати рулет з лаваша в духовці в домашніх умовах нескладно. В якості начинки ви можете використовувати будь-яке м'ясо і дати волю фантазії при виборі овочів. Замість майонезу можна використовувати сметану, замість томатної пасти можна використовувати кетчуп.
- Вірменський лаваш - 1 штука
- М'ясо - 400 грам (свинина, телятина, курка, на ваш вибір)
- Твердий сир - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп, Braai, петрушка, на ваш смак)
- Майонез - За смаком
- Томатний соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Розстеляємо лаваш на столі. Мажемо його тонким шаром майонезу і томатної пасти. Замість майонезу можна використовувати сметану.
Тепер нарізаємо болгарський перець дрібними кубиками, помідор півкільцями, зварене м'ясо часточками, викладаємо на лаваш.
Нарізаємо зелень і посипаємо нею лаваш.
Звертаємо лаваш в трубочки. Мажемо його майонезом.
Тепер залишаємо страву в духовці на 20 хвилин. Можна подавати до столу як гарячим, так і холодним, можна нарізати як закуску або є цілком.