Рулет «мексиканський»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гостреньке? Тоді вам варто спробувати оригінальний рулет зі пекучої мексиканської начинкою. Швидко, смачно, соковитий, ситно. Приступимо!
Якщо хочеться приготувати щось незвичайне, то варто обов'язково спробувати цей простий рецепт рулету "мексиканський" . Дуже смачне, ситне і соковите блюдо! Готується дуже просто, а головне результат! ароматичний, смачно і незвично! Я поділюся з вами рецептом, як приготувати рулет "мексиканський" .
- Тортілья - 4 штуки
- Фарш - 350 грам (яловичий)
- Перець гострий - 1-2 штук
- Перецьь солодкий - 0.5 штуки
- Помідор черрі - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кукурудза - 0.5 банки
- Огірок - 0.5 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (чорний, червоний)
Підготуйте інгредієнти.
Фарш викладіть на розігріту сковороду, розподіліть і обсмажуйте на середньому вогні.
Лук наріжте півкільцями.
Перецьь солодкий наріжте довгими смужками, перець гострий наріжте кільцями, огірок наріжте соломкою.
Фарсі сіль, поперчіть. Обсмажуйте до готовності.
Лук обсмажте до золотистого кольору в сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Змішайте готовий обсмажений фарш і цибулю.
Викладіть два листа тортильи.
Змастіть їх майонезом.
Викладіть частина обсмаженого фаршу з цибулею.
Зверху викладіть солодкий перець. Посипте гострим перцем.
Посипте нарізаним огірком.
Викладіть зверху частину кукурудзи і нарізані помідори черрі. Для любителів гострого, покладіть кільця гострого перцю.
Закрутіть рулет. Загорніть в харчову плівку, відправте в холодильник за 30-60 хвилин.
Готовий рулет розрізати на дві половинки.
Рулет "мексиканський" дуже соковитий і апетитний. Смачного!