Рубані курячі котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати рубані курячі котлети в духовці і не використовувати разом з тим ні краплі жиру. Котлети виходять соковитими, смачними і набагато корисніше, ніж смажені.
Хочете приготувати смачні і соковиті курячі котлети і не смажити їх? Це дуже просто, повірте. У цьому рецепті я детально розповім вам, як приготувати такі котлети в духовці, і поділюся деякими секретами. Котлети виходять дуже "м'ясними", можна додати в фарш пару шматочків розмоченого в молоці білого хліба. Готуємо?
- Куряча грудка - 300-400 грам (філе)
- Яйця - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 1/2 зубчики
- Сир твердий - 40-50 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений)
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Сухарі мелені - 3-4 Ст. Ложок

Куряче філе нарізаємо-рубаємо на дрібні кубики. Краще злегка заморозити м'ясо, тоді воно краще робиться-ріжеться.

Очистимо цибулю і часник. Я використовувала половинку маленької цибулини і підлогу зубчики часнику. Раджу цибулю ошпарити окропом, так вийде смачніше.

Додамо в нарізане м'ясо натертий на дрібній тертці сир, цибуля, подрібнений часник, яйце, ложку сметани і сухарів, сіль, перець і базилік.

Перемішаємо все і залишимо хвилин на 10-15. Включимо духовку розігріватися до 200 градусів.

Ділимо фарш на 6 частин. Я вирішила половину котлет обваляти в сухарях, а половину залишити так.

Застеляємо форму папером для випічки і викладаємо сфорязикні котлети.

Запікаємо котлети в духовці 20 хвилин, потім перевертаємо і змащуємо сметаною.

І запікаємо ще хвилин 10-15 до зарумянивания.

І подаємо з будь-яким гарніром або овочами. Котлети в паніровці мені сподобалися більше