Пюре з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з вершками - це одне з найпопулярніших і поширених страв в світі. Ніжна креязик консистенція цього пюре в поєднанні з пармезаном робить це блюдо неймовірно смачним!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування пюре з вершками. Цей гарнір дуже популярний у нас в країні, адже його час від часу готує майже кожна господиня. До картопляного пюре дуже добре підходять страви з м'яса, птиці і риби. Також пюре поєднується з легкими салатами зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 40 грам
- Вершки - 1, 5 склянки(11%)
- Пармезан - 70 грам
- Сіль - 1 За смаком

Картопля промийте, очистіть і поріжте крупно. Відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності.

На дрібній тертці натріть пармезан.

Вершки злегка підігрійте, але не кип'ятіть.

З картоплі злити воду, додайте половину вершків і вершкове масло.

Розімніть картопля толкушкой.

Влийте залишок вершків і ще раз розімніть до однорідної консистенції. Додайте тертий пармезан, перемішайте і накрийте кришкою.

Гарнір готовий. Смачного!