Пюре з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з підливою з тушкованого з цибулею м'яса стане одним з ваших улюблених страв. Воно виходить ніжним, ароматним, особливо такий варіант обіду або вечері подобається дітям. Прикрасьте всі зеленню або овочами.
Для приготування м'ясної підливи вам знадобиться м'ясо. Це не обов'язково повинна бути яловичина. Ви можете використовувати свинину або навіть курку. Якщо ви хочете, щоб підлива була густою, тоді просто затягніть її невеликою кількістю борошна. Щоб дізнатися, як приготувати пюре з підливкою, прочитайте цей рецепт.
- Яловичина - 350 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Томат - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Петрушка, кріп, сіль, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Картопля - 4-5 штук
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам

Шматок молодої яловичини вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите її від плівок і жилок, наріжте на невеликі шматочки. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть в неї шматочки м'яса і обсмажте їх до рум'яної скоринки, періодично помішуючи.

Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. Наріжте його часточками або півкільцями. Викладіть цибулю до м'яса і обсмажуйте його близько п'яти хвилин. Потім накрийте все кришкою і дайте згасити близько години у власному соку на повільному вогні.

Свіжі або консервовані помідори наріжте дрібними шматочками, попередньо знявши шкірку. Їх також можна замінити томатним соком або ж томатною пастою, розвівши її невеликою кількістю води. Додайте томат в сковороду разом з натертим на тертці часником і спеціями. Посоліть за смаком і тушкуйте ще п'ятнадцять хвилин.

Картопля очистіть і вимийте. Відваріть його до готовності, злийте воду, влийте молоко і покладіть шматочок масла. Потім перетворіть все в однорідне пюре, попередньо посоливши його. Викладіть пюре в тарілку і полийте м'ясною підливою.