Пиріжки з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з грибами і рисом - класика, якщо так можна висловитися! рум'яний, красиві і дуже апетитні. Начинка з рису з печерицями виходить просто чудовою! пробуємо готувати!
Перед вами - простий рецепт приготування пиріжків з грибами і рисом. Тісто замішується на пиві з додаванням солі. Виходить добре, тісто дуже еластичне, а готові пиріжки хрусткі і апетитні. При бажанні, можете додати до начинки моркву, обсмажити її з цибулею на сковороді. Гарного вам дня!
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Пиво світле - 200 грам
- Мал - 150 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Масло рослинне - 300 грам
- Сіль - За смаком

В пиво додаємо дрібку солі і замішуємо з борошна тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник.

Мал відварити до готовності. Цибулю і гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Не забуваємо про сіль і перець! змішуємо цибулю, гриби і зварений рис.

Дістаємо з холодильника тісто, ділимо на частини і розгортаємо в кульки.

Розкачуємо кожен кульку в коржик, на одну половинку кладемо начинку і накриваємо іншою. Ножичком обрізаємо зайве тісто, а краю акуратно защипувати.

Обсмажуємо пиріжки з двох сторін на рослинній олії. Смажимо до красивого золотистого кольору.

Смачного!