Пиріг з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу випічку з дріжджового тіста, то вам обов'язково сподобається рецепт пирога з рисом і фаршем, який має фантастичний аромат і відмінний смак, він може замінити повноцінний вечерю.
Перед вами рецепт пирога з рисом і фаршем, який дуже зручно готувати вдома. Незважаючи на те, що він займе досить багато часу, результатом все залишаться задоволені. Тим більше, що його можна подавати гарячим. А холодний пиріг ще смачніше. У нього приголомшливий аромат, який починає поширюватися на весь будинок ще під час випічки.
- Борошно - 1 кілограм
- Куряче яйце - 5 штук
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Дріжджі - 11 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- М'ясний фарш - 300 грам
- Мал - 1/3 склянки
- Олія соняшникова - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

1. Злегка підігрійте молоко. Висипати в нього сухі дріжджі. Після того як розчиняться дріжджі, додайте сіль і цукор. Все перемішайте.

2. В утворену суміш введіть 2 яйця. Потім покладіть частину (50м) м'якого вершкового масла. Перемішайте. Всипте частину борошна. У напіврідкому стані тісто накрийте рушником, залиште в теплі до збільшення в 1, 5-2 рази.

3. Підготуйте начинку: відваріть 2 яйця і зваріть рис. Візьміть фарш, обсмажте його в маслі. Додайте дрібно нарізану цибулю. Перемішайте. Обсмажуйте до готовності.

4. З'єднайте в одному посуді рис, нарізані яйця і обсмажений фарш. Начинку ретельно перемішайте. Додати сіль, поперчіть (за смаком).

5. Підійшло за цей час тісто вимісити. Розділи 2 рівні частини. Розкачайте одну частину, перекладіть її на змащений маслом деко.

6. Підготуйте мастило для пирога: сире яйце з'єднайте з залишком м'якого масла. Змастіть цією сумішшю пласт тесту на деку.

7. Поверх змащеного шару викладіть підготовлену начинку. Рівномірно розподіліть її по всій поверхні. Другу частину тіста розкачати. Акуратно перемістіть цей пласт, накрийте їм зверху начинку. Затиснутий кінець пирога.

8. Виделкою зробіть проколи на поверхні пирога. Змастіть верхній шар сумішшю масла і яйця. Поставте пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте протягом 30-40 хвилин.

9. Після закінчення цього часу дістаньте готову випічку. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріг з рисом і фаршем, подавайте його до столу і пробуйте.