Пиріг з пиріжкового тесту в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кухонна техніка полегшує для господинь безліч процесів. Якщо ви любите в ній ще і випічку, тоді дуже рекомендую вам на замітку цей дивно смачний і нескладний варіант ситного пирога.
Вашій увазі представляю цікаву ідею, як приготувати пиріг з пиріжкового тесту в мультиварці з начинкою з вареної курки, морква, сиру і зелені. Це відмінний варіант ситного і смачного страви для всієї родини. Такий пиріг завжди можна спекти із залишків тіста, наприклад, використовуючи в якості начинки все, що виявиться в холодильнику.
- Борошно - 450-500 мілілітрів (в мірній склянці)
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Жовток - 1 штука
- Молоко - 125 мілілітрів (або вода)
- Відварна курка - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком

1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску просійте борошно і зберіть інші сухі інгредієнти. Додайте вершкове масло масло і розітріть все як слід.

2. З'єднайте жовток з водою або молоком, перемішайте і влийте до сухих інгредієнтів.

3. Замісити тісто, викладіть його в глибоку миску і накрийте чистим рушником. Залиште в теплі підходити на годинку.

4. Поки підходить тісто, можна зайнятися начинкою. Курку разом з морква вимийте і відваріть в підсоленій воді до готовності. Після остудіть і подрібніть. Натріть на тертці сир, дрібно наріжте свіжу зелень за смаком.

5. Коли тісто підійшло, відділи polovinu, розкачайте і викладіть в чашу мультиварки, попередньо трохи змастивши її маслом. Розподіліть рівним шаром начинку. Підсолити і поперчіть за смаком. Зверху накрийте другим шаром тіста і акуратно защипніть краю.

6. Випікайте пиріг, встановивши програму "випічка", 45-65 хвилин (в залежності від потужності вашої техніки). На останні 10 хвилин можна акуратно перевернути пиріг за допомогою контейнера для приготування на пару і підрум'янити його з іншого боку. Смачного!