Підлива до гарнірів (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Ви готуєте гарнір, але не знаю, , яку зробити підливу до нього? Сьогодні я розповім вам, як приготувати дивно смачну і ніжну підливу для гарніру. Рецепт виявиться простим і дуже смачним.
Подлівной, приготована за цим рецептом, відмінно підійде до гарнірів з макаронних виробів. Також прекрасно доповнить гарнір з будь-якої крупи. Завдяки різноманіттю овочів і спецій гарнір вийде ще смачніше. Смачного!
- Куряча грудка - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 L
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Для того щоб приготувати підливу до гарніру, необхідно промити куряче філе, а також очистити і промити всі необхідні овочі. Після цього курку потрібно обсушити і нарізати шматочками середньої величини.
2
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Помідор бланшируємо і також нарізаємо дрібними кубиками.
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло, обсмажуємо цибулю до прозорості. Далі додаємо курячу грудку і обсмажуємо до тих пір, поки вона не побіліє. Далі додаємо моркву і помідор і обсмажуємо ще протягом 5 хвилин.
3
Додаємо борошно, перемішуємо і заправляємо все спеціями. Після цього додаємо воду і ретельно все перемішуємо, щоб позбутися від грудочок. Додаємо томатний соус і, накривши кришкою, млоїмо протягом 15 хвилин. Для 3 хвилини до готовності додаємо рубаний часник, а за хвилину - зелень.