Піца з перцем болгарським 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Болгарський перець прикрасить будь-яку страву. Свіжої ноткою заграє він і на піці. Піца з перцем болгарським хороша також з шинкою, сиром моцарелла. Приготуйте таку піцу на вечерю або вечірку.
Болгарський перець надає піці безсумнівно унікальний смак. До того ж, піца виходить яскравою і соковитою.
Як приготувати піцу з перцем болгарським? 
1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.
2. Тісто будемо готувати самі. У миску просійте борошно, додайте туди ж розпушувач, воду, оливкова олія. Імплікація. Розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.
3. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.
4. За допомогою ложки змастіть основу томатним пюре.
5. Моцареллу натріть на тертці і викладіть на томатний шар.
6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння, наріжте невеликими шматочками. Розкидайте по піці.
7. Шинку подрібніть і також викладіть на піцу.
8. Посипте піцу орегано і відправляйте в духовку.
9. Випікайте піцу з перцем болгарським в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з перцем болгарським готова! 
Смачного! 
- Борошно - 1, 5 склянки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
 - Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
 - Моцарелла - 100-150 грам
 - Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Орегано - - За смаком
 
Як приготувати піцу з перцем болгарським?
1. Духовку поставте на 190 градусів, нехай нагрівається.
2. Тісто будемо готувати самі. У миску просійте борошно, додайте туди ж розпушувач, воду, оливкова олія. Імплікація. Розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.
3. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.
4. За допомогою ложки змастіть основу томатним пюре.
5. Моцареллу натріть на тертці і викладіть на томатний шар.
6. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки і насіння, наріжте невеликими шматочками. Розкидайте по піці.
7. Шинку подрібніть і також викладіть на піцу.
8. Посипте піцу орегано і відправляйте в духовку.
9. Випікайте піцу з перцем болгарським в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з перцем болгарським готова!
Смачного!