Піца «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Кожен любитель піци знає, як приготувати піцу "цезар" - сирну піцу з курячою грудкою, помідорами і соусом з майонезу. Цю піцу можна приготувати в домашніх умовах, виходить чудово!
Тісто можна замісити як в кухонному комбайні, так і руками, головне, щоб тісто вийшло щільним і еластичним, але досить тягучим. В якості начинки раджу брати саме ті інгредієнти, які заявлені в рецепті, так піца виходить дуже апетитною, ароматної і смачної. Курячі грудки обов'язково попередньо обсмажте зі спеціями до золотистої скоринки, так вона буде смачніше. В якості соусу можна взяти як домашній, так і покупної майонез, а кількість соєвого соусу відрегулюйте за смаком.
- Борошно - 400 грам
- Сир "моцарелла" - 200 грам
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Помідори - 300 грам
- Майонез - 150 грам
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Приправи - 1 За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Тепла вода - 250 мілілітрів
- Куряча грудка - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок

1. Замісити тісто: просіяне борошно з сіллю перемішайте (якщо використовуєте комбайн, перемішуйте на 2-ий швидкості). Потім додайте воду, сухі дріжджі і рослинне масло.

2. Замісити тісто на 4-ій швидкості комбайна протягом 10 хвилин, воно вийде щільним, але тягучим. Залиште тісто в теплому місці на 40 хвилин.

3. Куряче філе наріжте шматочками і обсмажте до золотистого кольору на розігрітій олії, приправивши його перцем, травами і сіллю. Приготуйте соус: змішайте майонез з лимонним соком, соєвим соусом і подрібненим часником.

4. Розділити тісто 2-3 частини. Робочу поверхню присипте борошном, злегка підмішування тісто. Розкачайте його на пергаменті в тонкий коло і перенесіть на деко.

5. Змастіть тісто соусом, викладіть нарізану пластинками моцарелу, обсмажену курку і помідори, розрізані на невеликі частини. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.

6. Готову піцу прикрасьте листям салату, соусом і "пармезаном" . Смачного!