Печінковий суп
(покроковий рецепт з фото)
У європейській кухні великою популярністю користується печінковий суп.
Він легкий в приготуванні, смачний, а найголовніше - низькокалорійний. Як приготувати печінковий суп? Зараз я розповім.
Для приготування печінкового супу вам буде потрібно мінімум витрат і часу. Суп має велику харчову цінність при тому, що він низькокалорійний. Використовувати можна як курячу печінку, так і яловичу.
Готовий суп з печінки подається до столу з тостами або сухариками. Багато також додають в суп жирні вершки, але це залишається на ваш розсуд.
- Печінка куряча - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 15 грам
1
Беремо каструлю для приготування супу і викладаємо в неї нарізану середніми шматками печінку.
2
Заливаємо на дно каструлі рослинне масло і тушкуємо на слабкому вогні, додаючи томатну пасту і спеції.
3
Дрібно (краще кубиками) нарізаємо цибулю, додаємо його в каструлю.
4
Очищаємо картоплю і моркву, додаємо до вмісту каструлі. Тушкуємо трохи у власному соку. Після вливаєте півсклянки води і тушкуйте ще хвилин 10.
5
Додаємо воду і варимо ще 30 хвилин до повної готовності.
6
Готову страву можна прикрасити коріандром і зеленню.